Darzelis klevelis

Kodėl pliušinis meškinas gera dovana paaugliui?

| 0 comments

Netiesa, kad žaislai dovanojami tik mažiems vaikams, kurie, jas gavę, visada nudžiunga, ima žaisti, nors kartais tas žaidimas tetrunka vos kelias minutes, jei žaislas neįtiko ar nepatiko. Žaislas yra puiki dovana ir paaugliams, tiksliau, pauauglėms ar netgi šiek tiek vyresnėms merginoms. Aišku, ne bet koks žaislas, o didelis pliušinis meškinas.

Prisipažinkite, kad kyla natūrali mintis, ką gi su pliušiniu meškinu tos merginos darys, bet jūs tikrai nustebsite sužinoję, kad toks žaislas joms tarsi jūsų meilės įrodymas. Tokiu atveju patariame rinktis kuo didesnį. Dažna paauglė su pavydu klausosi aikčiojančios draugės, gavusios dovanų pliušinį meškiną. Ypač tada, kai tą dovaną gavo iš mylimo vaikino. Iš paskutinių kišenpinigių nupirktas meškinas kartu su gėlių puokštele (beje, tradiciškai tai būna nelabai originali raudonų rožių, įvyniotų į plėvelę, kompozicija) bei šokoladinių saldainių dėžute ištirpdo kiekvienos mergaitės širdį. Kaip smagu pasidaryti asmenukę ir iškart socialiniuose tinkluose pasidalinti tokia širdelėmis ir bučinukais nuklota nuotrauka. Visos draugės sprogs iš pavydo ir aikčios linkėdamos laimės, meilės, ilgų gyvenimo metų. Aišku, būtina pridurti, kad geriausia rinktis kuo didesnį meškiną, netgi jeigu reiktų pasiskolinti pinigų iš draugo ar vyresnio brolio ar tektų kelias savaitėles padirbėti kur nors, kad iš gautos algos nupirktumėte meškiną. Bet patikėkite – investicijos tikrai atsipirks, pliušinis meškinas ištirpdys kiekvienos merginos širdį.

Reikia pastebėti, kad ne vien tik romantiškos įsimylėjėlės svajoja apie meškinus. Labai nustebsite įėję į kokios pankuojančios, spalvotą skiauterę pasistačiusios, žiedų visose įmanomose kūno vietose prisivėrusios, metalo ir roko muzikos klausančios merginos kambarį, nes tarp netvarkingai sumestų drabužių krūvos beveik garantuotai pamatysite pliušinį žaislą meškiną. Galbūt vienos jį laiko dar nuo vaikystės, kai neturėjo nei skiauterių, nei auskarų, o buvo tokios kaip ir visos kitos – tvarkingos ir meilios mergytės. Galbūt kitoms tokius meškinus irgi visai neseniai padovanojo jų antrosios pusės. Visgi visai nesnutebkite sužinoję, kad jos pačios meškinus nusipirko, nes juk ir joms norisi grįžus namo apsikabinti mielą meškutį, kuris visada viską supranta ir išklauso.

Parašykite komentarą

Required fields are marked *.